12 Νοε 2011

Τί θα γίνει με την Εθνική οδό-χωράφι;


Συνεχίζεται η ταλαιπωρία στο Σεληνάρι και στην παράκαμψη της σταλίδας και είναι άγνωστο πότε θα ολοκληρωθούν αυτά τα τόσο πολύμαθα τμήματα της οδικής σύνδεσης του Μεραμπέλλου και του νομού Λασιθίου με το Ηράκλειο.
Είναι σίγουρο πώς όποια ημερομηνία ολοκλήρωσης των έργων και να πουν οι αρμόδιοι, δεν θα την πιστέψει κανείς από τους πολίτες του τόπου μας, αφού εδώ και καιρό πάμε από τη μια υπόσχεση στην άλλη.

Σκεφτείτε ότι ο πρώην (!!!) πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου και οι απεσταλμένοι της σοσιαλιστικής διεθνούς, οι δικοί μας περιφερειάρχες, βουλευτές και δήμαρχοι, πέρασαν από τα συγκεκριμένα τμήματα της Εθνικής Οδού.
Πέρασαν και από την παράκαμψη της παλιάς εθνικής οδού (στο ρεύμα προς Ηράκλειο) όπου οι λακούβες είναι πολλές, μεγάλες και πολύ επικίνδυνες!
Δυστυχώς παραμένουν έτσι πάρα πολύ καιρό.

Ο βουλευτής Γραμματέας Μ. Καρχιμάκης που περνά από εκεί κάθε φορά που έρχεται στο νομό, δεν έχει κάνει τίποτα για να φτιαχτούν;
Δεν έχει πάρει ένα τηλεφώνημα σε ένα αρμόδιο να του πει ότι οι λακκούβες είναι απαράδεκτες και επικίνδυνες και ότι πρέπει να φτιαχτούν άμεσα;
Το προεδρικό διάταγμα για την αλλαγή δήμου σε 4 χωριά του πρώην δήμου Μακρύ Γιαλού το "έτρεξε" και κανόνισε να εκδοθεί σε χρόνο-ρεκόρ. Γιατί δεν κανόνισε να φτιαχτούν και οι λακούβες σε χρόνο-ρεκόρ, ή να τελειώσουν τα έργα σε Σεληνάρι και παράκαμψη Μαλλίων σε χρόνο ρεκόρ;

Άραγε του πρώην (!!!) πρωθυπουργού τί του είπαν που τον πέρασαν από αυτή την εθνική οδό-χωράφι; Πως δικαιολόγησαν τις λακκούβες - τέρατα λίγον πριν την τάρμαρο.
...Μπορεί βέβαια ο βουλευτής - Γραμματέας να ανακάλυψε και εκεί δάκτυλο δεξιών δικαστών, όπως στην υπόθεση με την μη έγκαιρη έκδοση των σχολικών βιβλίων!