5 Ιουλ 2011

ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ… ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ


Ο συντοπίτης γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, πασίγνωστος στο πανελλήνιο και ως επιθεωρητής Κλουζώ, για το αστυνομικό του δαιμόνιο, έλυσε άλλο ένα μυστήριο !!!!.

Βρήκε το λόγο (που τον βόλευε) γιατί ολόκληρη η χώρα αποδοκιμάζει την κυβέρνηση και την πολιτική της. Τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. !!!

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., λέει, με τις τεράστιες δυνάμεις του στοχοποιεί τους λαοπρόβλητους βουλευτές και τους αξιωματούχους του ΠΑΣΟΚ…

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. λοιπόν άλλα λέει δημόσια και άλλα μεθοδεύει υπόγεια. Αυτός έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν και μεθόδευε την χρεοκοπία της χώρας και την ένταξη στο Δ.Ν.Τ.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κινείται στα όρια του κοινοβουλευτισμού και του μπάχαλου. Αυτός εξαπολύει τα ΜΑΤ στους ειρηνικούς διαδηλωτές και διαλύει νόμιμες συγκεντρώσεις με τόνους καρκινογόνων χημικών. Αυτός ψηφίζει μακροχρόνιες δεσμεύσεις για τη χώρα σε αντίθεση με τη θέληση της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού χρησιμοποιώντας τη βία και τον φόβο.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δίνει ασυλία σε ομάδες που κινούνται εκτός ορίων … με μείγμα ακροδεξιών στοιχείων. Ολοι όμως είδαμε τους ακροδεξιούς κουκουλοφόρους με τα στυλιάρια μαζί με την Αστυνομία μπροστά από τη Βουλή.

Εξάλλου είναι γνωστό ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με ρουσφετολογικούς διορισμούς και έξυπνες μετατάξεις διασφάλισε τα … οικογενειακά εισοδήματα των μελών του και οδήγησε τη χώρα στο δημοσιονομικό αδιέξοδο και την χρεωκοπία…

Ξέχασε δυστυχώς την πρόβλεψη του πρωθυπουργού του, που σε μια λαμπρή έκλαμψη … διορατικότητας είχε διαπιστώσει στην Βουλή ακριβώς πριν ένα χρόνο:

«Αν δεν λάβουμε μέτρα για την αποκατάσταση του αισθήματος δικαίου, θα μας πάρουν όλους με τις πέτρες».

Ε, λοιπόν κύριε Καρχιμάκη δεν αποκαταστήσατε το αίσθημα δικαίου. Αντίθετα, με την πολιτική σας, δημιουργήσατε ένα πραγματικό κίνημα αγανακτισμένων το οποίο δεν υποκινείται ούτε ελέγχεται από κανένα κόμμα. Και απλά απαιτεί να φύγετε μαζί με τα μνημόνια σας.

Αφού σχεδιάσατε να διαλύσετε με πρωτοφανή βία κάθε δημοκρατική αντίδραση τρομοκρατώντας, σκηνοθετώντας απειλές και εκβιάζοντας, παραδίδετε τον μεγαλύτερο πλούτο της χώρας στους δανειστές, οι οποίοι άνευ όρων και ορίων μπορεί να κάνουν ό,τι θέλουν και να μην δίνουν λογαριασμό σε κανένα.

Μάλιστα από τον εφαρμοστικό νόμο του Μεσοπρόθεσμου αφαιρέσατε τελευταία στιγμή ακόμα και την δυνατότητα της Βουλής να κυρώνει με νόμο τις ιδιωτικοποιήσεις που θα κάνει το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας!

Όσο για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν έχει χρησιμοποιήσει ούτε πρόκειται να χρησιμοποιήσει ποτέ πράξεις βίας για να προωθήσει πολιτικούς στόχους και πολύ περισσότερο πράξεις βίας προσωπικού χαρακτήρα εναντίον οποιουδήποτε.

Θα είμαστε όμως σκληρά και αταλάντευτα απέναντί στην καταστροφική για την χώρα και την κοινωνία πολιτική σας, μαζί με όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις που την μάχονται.

Θα συνιστούσαμε ειλικρινά στον τοπικό βουλευτή, γνωστό και ως ο κ. «κατόπιν ενεργειών μου», να στρέψει το αστυνομικό του δαιμόνιο στην εξιχνίαση της υπεξαίρεσης του 1.300.000 € από το ταμείο του πρώην δήμου Νεάπολης που τόσο διακριτικά και αθόρυβα η κυβέρνησή του συγκαλύπτει. Απ’ όσα γνωρίζουμε δεν έχει εμφανιστεί οικονομικός επιθεωρητής για το… ασήμαντο αυτό ποσό και οι άμεσα εμπλεκόμενοι… σφυρίζουν αδιάφορα.


Σ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αγίου Νικολάου