20 Ιουν 2011

ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ : H ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ

Παρά το γεγονός ότι επανειλημμένα, ο πρόεδρος και τα στελέχη μας έχουν καταδικάσει τις βίαιες πράξεις κατά πολιτικών και υπάρχει εντολή μη συμμετοχής σε αντισυγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ, ο επαγγελματίας υβρεολόγος, προβοκάτορας Πάγκαλος, ξαναχτύπησε : Για όλα τα δεινά της χώρας φταίει ο……ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος του !!!

Οι ύβρεις και οι συκοφαντίες του κ.Πάγκαλου, υπό την κάλυψη της σιωπής του κ.πρωθυπουργού, αποτελούν τιμή και αναγνώριση στο ΣΥΡΙΖΑ για την αντίσταση του στην επιδρομή της κυβέρνησης ενάντια στις κοινωνικές κατακτήσεις, το λαϊκό εισόδημα και την εθνική αξιοπρέπεια του λαού μας.

Η άδικη και χυδαία επίθεση, μας συσπειρώνει. Πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης δεν ζητάμε και δεν θα δώσουμε σε κανέναν. Θα ευχόμασταν νάχαμε τη δύναμη που μας αποδίδει ο κ.Πάγκαλος και γι’ αυτό αγωνιζόμαστε.

Ο λαός γνωρίζει καλά, ποιοι είναι οι φίλοι του και σύμμαχοι του. Δίνει δυναμικό παρόν καθημερινά στις πλατείες. Οι λαϊκές συγκεντρώσεις λειτουργούν καταλυτικά για την αποκάλυψη της χρεωκοπίας του πολιτικού συστήματος και την απελευθέρωση των πολιτικών εξελίξεων. Κι αυτός είναι ο στόχος τους.

Σ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αγίου Νικολάου